BUCĂTAR , COR 5122.2.1 – curs de calificare, acreditat ANC

Cursul se desfășoară doar în format fizic

Competențe :

  1. Respectarea normelor de igiena si protecția muncii
  2. Utilizarea echipamentelor și utilajelor
  3. Pregătirea legumelor și fructelor
  4. Pregătirea cărnii de măcelărie, pasăre și vânat
  5. Pregătirea preparatelor din pește, crustacee, moluște și bacterii
  6. Prepararea semipreparatelor și preparatelor lichide
  7. Pregătirea preparatelor pentru micul dejun
  8. Pregătirea salatelor, gustărilor și antreurilor
  9. Pregătirea aluaturilor și dulciurilor de bucătărie
  10. Gestiune economică

Condiții de acces :

  • Absolvent învățământ obligatoriu

Preț curs: 1200 lei, plată în 2 rate. NU suntem plătitori de TVA

Pentru înscriere accesează link-ul AICI: https://forms.gle/fZXskxVLVNxP6rp5A

Bucătar