COFETAR - PATISER - COR 7412.2.1

COMPETENȚE:
1.Comunicare și numeraţie
2.Asigurarea calităţii  
3.Dezvoltarea personală         
4.Igienă şi securitatea muncii
5.Lucrul în echipă      
6.Organizarea unităţilor de alimentaţie şi de hotelărie           
7.Evidenţa operativă  
8.Comportament profesional
9.Calitatea produselor şi serviciilor în unităţile de alimentaţie publică          
10.Pregătirea materiilor prime
11.Obţinerea preparatelor cu grad redus de complexitate     
12.Realizarea produselor de patisserie
13.Realizarea produselor de cofetărie
14.Estetică produselor de patiserie-cofetărie
15.Expunerea şi comercializarea produselor de patiserie-cofetărie

Condiții  de acces:
- absolvent învățămant minim obligatoriu (8 sau 10 clase)
- apt din punct de vedere medical    
                
Preț : 750 lei, plata în 3 rate pană la finalul cursului.

Înscrie-te acum: (te sunăm noi)