BUCĂTAR - COR 5122.2.1

curs bucatarCOMPETENȚE:
1.Comunicarea la locul de muncă      
2.Desfăşurarea muncii în echipă        
3.Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă
4.Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare      
5.Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a actvităţii secţiei           
6.Prevenirea poluării mediului
7.Întocmirea documentelor specifice
8.Pregătirea antreurilor calde şi reci   
9.Pregătirea fripturilor            
10.Pregătirea gustărilor calde şi reci  
11.Pregătirea mâncărurilor din carne
12.Pregătirea mâncărurilor din legume,orez, ouă,paște făinoase       
13.Pregătirea preparatelor lichide      
14.Prepararea dulciurilor (deșerturilor)          
15.Prepararea fondurilor glace

Condiții  de acces:
- absolvent învățămant general obligatoriu ( 8 sau 10 clase )
- apt din punct de vedere medical
                   
Preț curs: 750 lei, plata în 3 rate pană la finalul cursului.

Înscrie-te acum: (te sunăm noi)