BUCĂTAR - COR 5122.2.1COMPETENȚE:
1.Comunicarea la locul de muncă
2.Desfăşurarea muncii în echipă
3.Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă
4.Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare
5.Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a actvităţii secţiei
6.Prevenirea poluării mediului
7.Întocmirea documentelor specifice
8.Pregătirea antreurilor calde şi reci
9.Pregătirea fripturilor
10.Pregătirea gustărilor calde şi reci
11.Pregătirea mâncărurilor din carne
12.Pregătirea mâncărurilor din legume,orez, ouă,paște făinoase
13.Pregătirea preparatelor lichide
14.Prepararea dulciurilor (deșerturilor)
15.Prepararea fondurilor glace
Condiții de acces:
- absolvent învățămant general obligatoriu ( 8 sau 10 clase )
- apt din punct de vedere medical
Preț curs: 750 lei, plata în 3 rate pană la finalul cursului.
Înscrie-te acum: (te sunăm noi)